One thought on “About Me

  1. tuan punya blog/web ini sila jgn kutuk agama kami dgn berbahasa hindu,,kami pun ada adat dan penghormatan sendiri jugak,jgn nak pandai sangat kutuk agama lain,dalam agama islam pun tak ajar untuk kutuk agama lain. org yg kutuk agama lain adalah bodoh,bagaikan makan najis tiap2 hari.semua org ada hak2 masing terhadap pilihan mereka,tak kira lar nak tukar agama ke atau pilih pasangan lain agama,tapi jgn plk awk pandang rendah terhadap bangsa lain.
    1 lagi saya dah ambik screen shoot web ni ngan nak report web ni, dan saya akan upload segala maklumat saya ambil ni fb,jika tuan web/blog ni tak padam perkataan yg menghina kaum lain.

    Reply

Post Comment